Vanliga frågor

Lunchrestaurangen är öppen 11.30-13.30 varje vardag.
För öppettider vid arrangemang, se din biljett. 

Upphittade saker kan hämtas vardagar 11.30-14.00 kreditkort destrueras vid upphittande, saker som inte upphämtas efter 4 veckor lämnas till polisens hittegodsavdelning.

Showtider

Foajén och barerna öppnar 2 timmar innan show start. Teatersalongen öppnar 30 minuter innan showstart.

Showstart är den tiden som anges på vår hemsida och din biljett.

I fall det finns en eller flera supportakter är tiden som anges när fösta akten går på scen.

Tiden som anges är ALLTID en cirkatid och avser ungefär när musiken börjar. Vi har inte möjlighet att ge ut exakta hålltider då de kan vara svåra att hålla.

Artister kan i sällsynta fall ändra sina speltider med kort varsel utan vår inverkan. Support-artister kan också tillkomma, falla bort eller ändras. Tillkommer det fler än ett supportband kan scentiden flyttas bak. Faller support bort kan scentiden skjutas fram. I den mån det är möjligt uppdateras informationen på hemsidan och våra sociala medier.

Artisten bestämmer själv hur innehållet i framträdandet blir och det är inte alltid möjligt för oss att påverka. I fall en show har en bestämd längd anges detta i infon på evenemangssidan. Notera dock att alla tider är cirka tider och kan ändras eller justeras med kort varsel.

Inställt / Flyttat evenemang

Ja.

Vid inställt evenemang återköps samtliga biljetter. En konsert räknas som inställt när huvudakten ställer in och övriga evenemang räknas som inställda när de ställs in i sin helhet. Biljetter återbetalas inte om supportakter faller bort.

Observera att serviceavgiften återbetalas ej. Kontakta din biljettleverantör för mer information.

Ja.

Du har rätt att få dina pengar tillbaka om ett evenemang flyttas till ett annat datum. I regel finns det en tidsbegränsning på möjligheten att göra anspråk för återbetalning. Vid flytt skickas alltid ett mejl ut till samtliga biljettköpare med information om vad som gäller.

Vi fortsätter bevaka och anpassa oss efter utvecklingen och uppdaterar informationen om respektive event i takt med att vi får den. Håll koll här på vår hemsida och i respektive Facebook-event för de senaste uppdateringarna om berörda evenemang. Om du har köpt en biljett, håll även koll på din inkorg då det skickas ut viktig information om flyttade eller inställda evenemang. Redan köpta biljetter kommer att fortsätta gälla till nya datum.

Biljetter

Det går bra att visa upp biljetten på mobilen, förutsatt att din skärm är hel och har hög ljusstyrka. Streckkoden måste kunna scannas.

Om du har köpt biljett via vår biljettshop och har en bokningsbekräftelse med en QR-kod funkar även bokningsbekräftelsen som biljett. Om inte, måste du ha med dig biljetterna med antingen streck- eller QR-kod.

Våra biljetter säljs i första hand online via vår hemsida. Vi använder oss Eventim som biljettleverantörer men andra biljettsystem kan förekomma. Utgå alltid från vår hemsida för att handla av officiella och korrekta återförsäljare. När du klickar på “Boka biljett” här på vår hemsida hamnar du rätt!

Biljetter kan även köpas i entrén på konsertdagen såvida det inte är utsålt. Var ute i god tid!

Nej.

Våra biljetter är inte personliga. Du kan köpa till en kompis i ditt eget namn och det påverkar inte biljettens giltighet.

Ja.

Biljetten är inte personlig och kan överlåtas.

Vi tar dock avstånd från andrahandsförsäljning av biljetter och har ingen möjlighet att kontrollera eller kompensera för ogiltiga, makulerade eller falska biljetter köpta från privatpersoner eller oseriösa företag.

Ja, men du gör så på egen risk!

Om du köper din biljett direkt från en privatperson eller en andrahandssida (såsom Viagogo eller Biljettshop.se) kan vi inte garantera att biljetten är giltig eller att du nås av viktig information rörande konserten. Tänk även på att det inte är ditt konto som är kopplat till köpet när du har köpt i andrahand. Detta betyder att återbetalning skickas till ursprungskunden i de fall konserten ställs in!

Bild och ljudupptagning

I regel är det inte tillåtet att fotografera under en konsert utan tillstånd. Mobil- och små kompaktkameror får i regel medtagas in på spelplatsen men det betyder inte alltid att de får användas. Systemkameror med löstagbara objektiv får ej medtagas in utan ackreditering. Lyssna alltid till personalens anvisningar då artisten kan ha särskilda önskemål!

Det är inte tillåtet att filma under en konsert utan tillstånd. Det brukar inte vara ett problem att filma med mobilen, men lyssna alltid till personalens anvisningar då artisten kan ha särskilda önskemål!

Nej. Det är oftast strikt förbjudet att spela in ljud under en föreställning. Lyssna alltid till personalens anvisningar då artisten kan ha särskilda önskemål!

Åldersgränser

Åldersgränsen kan varierar från evenemang till evenemang beroende på lokalen, typ av evenemang, ljudvolymen och serveringsmöjligheter. Kolla alltid på varje eventsida efter vilken åldersgräns som gäller. Åldersgränsen framgår även vid biljettköp.

Den lägsta åldersgränsen för många musikevenemang hos oss är 13 år. Detta beror på Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att vi som konsertarrangör skall följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7).

Åldersgränsen gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs endast vid evenemang speciellt riktade till barn och evenemang där det är möjligt att efterleva Socialstyrelsens allmänna råd utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet.

Om åldersgränsen är 18 år gäller oavsett målsmans närvaro om inte annat ha angetts. Var beredd på att visa legitimation när du besöker oss.