Välkommen till vårt hotell
med närhet till Slagthuset

Välkommen till Comfort Hotel Malmö – Ett av sydsveriges största hotell med 293 hotellrum. Beläget mitt i Malmös puls och endast 128 steg från Malmö C. I en skön mix av en 1800-tals saluhall med svindlande takhöjd och en modern inredning med rockkänsla är Comfort Hotel Malmö det självklara valet för din weekend eller affärsresa i Malmö. Malmös utbud finns runt hörnet och på bara 10 minuter tar du dig till Lund. Kastrups flygplats väntar bara 20 minuter bort.

Upptäck staden

Hippa Comfort Hotel Malmö ligger inom gångavstånd från stans shoppinggator, restauranger, barer och nattklubbar. Charmiga vattenhålet Lilla Torg och gröna Slottsparken ligger ett stenkast bort. 

Self check in

Har du bråttom? Oroa dig inte! Vi har en smidig själv in/utcheckning, med vår Barception crew nära till hands att välkomna och hjälpa dig.

Cash free

Comfort Hotel Malmö är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare.

Rumsstädning

För att vara schyssta mot både miljön och din plånbok så städar vi ditt rum var 4:e dag när du bor hos. Vill du ha städat varje dag? Inga problem. Säg till i vår Barception så löser vi det. Säg till senast kl. 22.00 dagen innan.

Egen bar och restaurang

Hungrig eller sugen på ett glas rött? Kom till vår alldeles egna pizzabagare där vi serveras goda pizzor. 

Skånes fräckaste gym

Oavsett om du är uppe med tuppen eller en nattuggla – glöm inte att packa ner dina träningskläder och testa vårt helt nyrenoverade gym som är öppet 24/7.

Playground

Redo för en utmaning? Tveka inte att komma ner till vår Playground. Kanske just du är vår Mozart för idag, eller så kanske du helt enkelt ger oss ett nytt high score?

Enkelt att parkera

Kommer du med bil? Skippa dyra och krångliga garage och ställ bilen på parkeringsplatsen vid hotellet istället.