Uriah Heep – Celebrating 50 years

More Info

BOKA BILJETTER

More Info

BOKA BILJETTER

Datum

5 december 2022

Tid

19:30
 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Det engelska rockbandet Uriah Heep kommer till Sverige hösten 2022 för en något försenad 50-årsjubileumsturné. Ett av stoppen i Sverige blir Malmö och Slagthusets teater. Med odödliga plattor som “Salisbury” (1971) och “Sweet Freedom” (1973) samt brottar-hitten “Lady in Black” på repertoaren, kommer det bli en helkväll längs med minnenas allé.

Uriah Heep har ända sedan bildandet 1969 varit ett av de mest betydelsefulla banden inom engelsk hårdrock. Debuten “Very ‘eavy… Very ‘umble” från 1970 räknas med rätta som en klassiker och likaså plattor som “Demons And Wizards” och “Wonderworld”.

Hösten 2022 gör de en något försenad 50-årsjubileumsturné och du får då chansen att uppleva detta minst sagt legendariska och klassiska band, då de kommer till Slagthuset den 5:e december. För sina svenska fans har de satt ihop en över tre timmar lång konsert, för att alla hits ska hinna avverkas under en och samma kväll.

Senaste albumet ”Living The Dream” kom 2018 och Dagens Uriah Heep består av Mick Box (gitarr), Bernie Shaw (sång), Phil Lanzon (keyboards), Russel Gilbrook (trummor) och Dave Rimmer (bas).