Tomas Anderson Wij – Åskan i hjärtat tour

More Info

BOKA BILJETTER

More Info

BOKA BILJETTER

Datum

16 november 2022
Expired!

Tid

19:30

Evenemanget är avslutat.

Två år efter kritikerrosade och Grammisnominerade ”Högre än händerna når” och tre säsonger av den populära podden Hundåren är Tomas Andersson Wij tillbaka med ett nytt album. Eleganta poplåtar som ”STHLM ekar utan dig”, skriven ihop med Andreas Mattsson, möter långa, episka nummer som 12-minutaren ”Boken om Jean”. Albumet som fått titeln “Åskan i hjärtat” släpps 16 september och följs av en turné med nytt band som tar honom till Malmö för en konsert på Slagthusets Teater den 16 november.

Tomas Andersson Wij behöver inte längre någon vidare introduktion. Efter ha varit med i “Så mycket bättre”, blivit grammis-nominerad och turnerat landet runt flera gånger om är han nästintill folkkär. Tomas har alltid varit intim och personlig i sin musik, men med den nya plattan och efterföljande turné hoppas han komma ännu lite närmare. Till vintern sätter TAW ihop ett nytt band för att göra ”Åskan i hjärtat”-turnén och i november får vi äntligen återuppleva honom live igen på Slagthusets Teater!

Information om lokalbytet:
För att skapa en intimare känsla flyttas konserten från Slagthusets teater och in i Slagthusets restaurang, även kallad Södra Hallen.
I och med flytten gäller inte den sittplats som står på biljetterna, istället är det fri sittplats vid bord som gäller i Slagthusets ombonade mysiga restaurang.