The Boppers, Brolle & Nanne Grönvall – The Greatest Rock’n’roll Christmas Show

More Info

BOKA BILJETTER

More Info

BOKA BILJETTER

Datum

23 november 2022
Expired!

Tid

19:30
  • INSLÄPP: 17.30
  • PRIS: 740 kr
  • ÅLDERSGRÄNS: 13 år
  • INGÅNG: Navigationsgatan 4

Evenemanget är avslutat.

​​The Boppers, Brolle och Nanne Grönwall på gemensam julturné 2022 i succén “The Greatest Rock’n’roll Christmas show”!

Rockkungarna The Boppers och Brolle följer upp förra årets succéturné med utsålda konserthus och flera extraföreställningar. Man ger sig i år ut ny på en landsomfattande turné i 20 städer och i år ansluter populära artisten Nanne Grönwall samt trion Rockabilly Fabulous.

I år spetsar vi glöggen ordentligt med för alla som vill uppleva årets rockigaste julshow med ett fantastiskt startfält; Populära The Boppers som i år firar sitt 45 årsjubileum tillsammans med sveriges okrönte och omåttligt populära rockkung Brolle kryddat med krutpaketet Nanne Grönwall.
Med The Boppers, Brolle, Nanne och Rockabilly Fabulous tillsammans på scenen utlovas en glittrande och sprakande julshow, med massor av rock´n roll och nostalgi för alla rockälskare.
Här framförs både klassiska och nya jullåtar med Boppers karaktäristiska sväng och stämsång. Det bjuds naturligtvis också på ett och annat örhänge från åren som gått.

Detta fantastiska artistpaket garanterar årets svängigaste julshow! –Något utöver det vanliga, det kommer att spraka ordentligt med ett härligt gung så publiken omöjligt kan sitta still.