Sparkling & Wine

More Info

BOKA BILJETTER

More Info

BOKA BILJETTER

Datum

18 - 19 november 2022
Expired!

Tid

13:00

Evenemanget är avslutat.

Sparkling & Wine är dryckesmässan med fokus på bubblande drycker och stilla viner, och kommer nu till Malmö och Slagthuset. Bakom mässan står Svenska Dryckesmässor som sedan länge arrangerat populära dryckesmässor i bland annat Göteborg, Stockholm.

Idén bakom Sparkling & Wine är en kombination av fler uppskattade koncept som Svenska Dryckesmässor arrangerat. Målet är att skapa en exklusiv upplevelse, där besökare möter utställare för att få inspiration och kunskap till bättre dryckesupplevelser.

– Det finns inget som berört så mycket som konceptet Sparkling. I Göteborg sålde biljetterna slut på 7 minuter så det är tydligt att det finns ett stort intresse för bubbel. Det känns kul att få addera ytterligare värden i form av stilla viner men även sprit då vi ser en stor drinktrend tack vare många hantverksproducenter. Vi hoppas med det här kunna skapa en riktigt härlig och lärorik helg för alla dryckesintresserade i Malmö och Skåne, säger Stanley Wong, VD på Svensk Dryckesmässor.

Besökarna kommer att träffa såväl importörer av internationella produkter men även svenska producenter och förutom vin och sprit kommer besökarna även få ta del av delikatesser för att göra smakupplevelsen komplett.

– Vi har länge sneglat på Malmö och nu kände vi att det äntligen var dags. Malmö är en stad med internationell prägel och ett stort utbud av spännande restauranger och dryckesproducenter. Slagthuset känns också som en perfekt arena för den här typen av upplevelse, säger Stanley.

– Vi på Slagthuset är väldigt glada över att Sparkling & Wine arrangeras hos oss. För oss går detta event hand i hand med vår ambition att skapa ännu fler publika arrangemang i huset och att göra Slagthuset till en självklar mötesplats i Malmö fortsätter Emma Bjuvenhed, Head of Sales & Event på Slagthuset

Mer information:
Svenska Dryckesmässor är Sveriges största arrangör av dryckesmässor och lockar varje år drygt 70 000 besökare till sina tio årligt återkommande dryckesmässor runt omkring i Sverige. Sedan 2011 har Svenska Dryckesmässor arrangerat mässor där man vill skapa en lärorik upplevelse för bättre dryckesupplevelser.

Öppettider:

Mässan är öppen fredag 13.00-20.00, och lördag 11.00-19.00, på lördagen säljs biljetterna med olika entrétider. Se mer info på biljettlänken.

Ett svar

Kommentarer är stängda.