Sasha Velour – Smoke & Mirrors

More Info

BOKA BILJETTER

More Info

BOKA BILJETTER

Datum

5 april 2022
Expired!

Tid

19:30

Evenemanget är avslutat.

Den 5 april 2022 kommer den amerikanska dragartisten Sasha Velour till Slagthusets Teater i Malmö!

Sasha Velours första soloturné har fått namnet ”Smoke & Mirrors”. Det är en avslappnad blandning av drag, filmkonst och magi. Velour introducerar publiken till en helt ny sida av sitt konstnärskap genom tretton glimrande och genreöverskridande lip-synk-uppträdanden, alla regisserade och koreograferade av drottningen själv. Ni kommer bli trollbundna när hon förvandlas till rosenblad, försvinner i en rökpuff, sågar sig själv itu eller frammanar en regnstorm, bara för att nämna några av händelserna i showen. Men den verkliga magin är hur illusionerna avmaskerar en djupare sanning, nya friska analyser om kön, berömmelse och familj och hur viktigt det är att drömma stort och leva livet over-the-top.

Föreställningen innehåller musik av Annie Lennox, Whitney Houston, Shirley Bassey, Judy Garland, Celine Dion, Sia, Nina Simone, Le Tigre med flera. Kostymerna har designats av den kända amerikanska designern Diego Montoya.

“Smoke & Mirrors” har turnerat i Australien och Nya Zeeland, sålt ut åtta kvällar i New York, turnerat i 23 städer i Nordamerika och haft helt slutsålda föreställningar i Los Angeles och London med lysande recensioner. Nu är det äntligen dags för denna unika show att komma till Malmö!

Information om flytten:
På grund av det rådande pandemiläget har Sasha Velour beslutat att flytta fram delar av sin Europaturné, inklusive Malmödatumet den 27 januari. Showen på Slagthusets Teater kommer nu att äga rum den 5 april 2022.

Håll i din biljett! Köpt biljett gäller till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet kontakta Eventims kundservice för återköp, dock senast den 4 februari 2022. Efter detta datum återköps inga biljetter.