Rollspelsklubben live

More Info

BOKA BILJETTER

More Info

BOKA BILJETTER

Datum

19 oktober 2022
Expired!

Tid

18:30

Evenemanget är avslutat.

Rollspelsklubben har sedan starten levererat tramsig fantasy-rollspel med några av Sveriges roligaste komiker! Det är svärd, magi, spänning, blod, orcher och trams i överflöd! Och nu ger de återigen sig ut på liveturné!

Upplägget är lika simpelt som genialt: Spelledaren, komikern Isak Jansson, leder en grupp roliga människor genom ett fartfyllt äventyr i fantasyvärlden. Det är en interaktiv saga där tärningar avgör huruvida spelarna lyckas. Oftast spelas det kultförklarade fantasy-rollspelet Drakar och Demoner. Fyra timmar rollspel klipps till ett podd-äventyr i fyra delar.

– Att säga att ”Rollspelsklubben har de bästa lyssnarna” är en underdrift! Det är fanimej ett magiskt, hängivet, kärleksfullt gäng. Två år av pandemi har hållit podden i studion men nu, med lättade restriktioner, kan vi äntligen komma ut och träffa poddens verkliga hjältar – lyssnarna!, säger Isak Jansson.

Med lättade restriktioner ger sig nu podden åter ut på vägarna för att möta publiken, och den 19 oktober stannar de till i Malmö och Slagthuset. Fyra timmar rollspel med hemliga gäster, ett rykande färskt äventyr och mycket mer.

Kvällen varar i totalt fyra timmar inklusive tre kvartslånga pauser.