Peter & Bruno – Back On Tour

More Info

BOKA BILJETTER

More Info

BOKA BILJETTER

Datum

28 maj 2022
Expired!

Tid

19:30

Evenemanget är avslutat.

Peter och Bruno rockar äntligen loss på en efterlängtad turné! 2017 fyllde duon konserthus efter konserthus med en bejublad show som få kommer att glömma. Nu är det dags igen att, tillsammans med sitt fantastiska band, ösa på för fullt i ett stort antal städer runtom Sverige. Missa inte när de intar scenen på Slagthusets Teater i Malmö den 28 maj 2022!

Peter och Bruno har medverkat i mängder av TV-program, spelat huvudroller i musikaler såväl i Sverige som utomlands, samt fyllt 100-tals konserthus med egna konsertproduktioner.

Nu längtar Peter och Bruno efter att få träffa den stora publiken och tillsammans med den och bandet se till att taket lyfter när de ger allt i en konsert som har allt…och lite till!

Information om flytten:
Kära publik!

På grund av de nya restriktioner som infördes 3 januari, flyttar vi nu hela vår turné till senare i vår. Vi hoppas och tror att restriktionerna har lättat då och att pandemin är i ett helt annat läge än nu. Det innebär att biljetterna som ni köpt till Slagthuset 5 februari flyttas till samma lokal och samma tid lördag 28 maj. Vi är väldigt glada över att det har gått att hitta nya datum för konserterna även om det innebär en del ”udda” dagar för en konsert. Om ni inte har möjlighet att komma på det nya datumet så kan vi ordna så att era biljetter flyttas till en annan konsert på turnén. Ny turnéplan hittar ni inom kort på www.pnmmusic.se. Kontakta info@pnmmusic.se för flytt till annan stad.

Vi har valt att genomföra konserten i en akt på ca 1h 45 min utan paus för att på så sätt minska mingelträngsel. Peter & Bruno längtar efter att få träffa er alla senare i vår!