Musical Show – Från Broadway till Malmö

Datum

23 april 2022
Expired!

Tid

19:00
  • INSLÄPP: Från 16:30
  • PRIS: Från 485 kr
  • ÅLDERSGRÄNS: Fri ålder
  • INGÅNG: Navigationsgatan 4
  • HEMSIDA: https://mbm.se/

Evenemanget är avslutat.

Den 23 april 2022 sätter Malmö Brandkårs Orkester upp en unik Musical Show som bygger på kända musikaler hämtade från Broadway och som i lyxförpackning presenteras i Malmö på Slagthuset. Musik från musikalerna The Tina Turner Musical, Hair, 9 to 5 The Musical, Moulin Rouge, Mamma Mia, Spamalot, och Jesus Christ Superstar får teatern att gunga och glittra. Med oss har vi en showgrupp som bjuder på ett rafflande finalnummer tillsammans med kör, artister och orkester.

Artister
Rennie Mirro är mannen som definierar multitalang och underhållning! Rennie har synts som programledare i Grammisgalan och kännetecknas av profession och rutin i sann entertainment anda!

Rocktjejen Nina Söderquist har kallats Londons musikaldrottning och lovordats av världspress för sina framgångar i Londons West End med musikalen Spamalot. Turnerat med Björn Skifs och BADROCK, rockat arenor världen runt med flera ROCK & QUEEN turnéer.

Alexander Lycke har gjort de flesta stora rollerna i de klassiska musikalerna på scener runt om i Europa och senast 2018 spelade han Anatolij i Chess på Svenska teatern Helsingfors. Sweden rock Magazine utsåg Alexander till Sveriges bästa sångare 2016 och han berömdes för sin stora röst och breda känsloregister.

Sara Lauingers sångkarriär startade som showartist. År 2012, med artistnamnet Sara Li, tog hon sig till finalen i Melodifestivalen med låten Mirakel tillsammans med Björn Ranelid. Därefter har hon uppträtt i bland annat Allsång på Skansen, Sommarkrysset och Så ska det låta.

På grund av de restriktioner som nu råder och osäkerheten för arrangemang under våren så tvingas Malmö Brandkårs Orkester ställa in ”Musical Show – Från Broadway till Malmö” den 23 april 2022 som du har biljetter till. Återköp av biljetter görs via Kulturcentralen.