Julkonsert med Gustaf & Viktor Norén

More Info

BOKA BILJETTER

More Info

BOKA BILJETTER

Datum

16 december 2021
Expired!

Tid

20:30

Evenemanget är avslutat.

Fördelat mellan de båda står decennier av musikalisk erfarenhet, den ena som före detta frontman i Mando Diao och den andre i Sugarplum Fairy och State Of Sound. Sedan 2019 gör bröderna Gustaf och Viktor Norén även musik tillsammans, något som startade efter två framgångsrika turnéer under 2019 och som resulterade i albumet ”Hymns To The Rising Sun” som släpptes hösten 2020. Albumet innehöll bl.a. singlarna ”Rise Again”, ”Walk With You” och ”Brother” som spelats flitigt på både radio & TV under det gångna året. Lagom till årets vinter är de dubbelt aktuella – dels i den kommande säsongen av Så mycket bättre, vilket innebär en hel del ny musik, och även med några exklusiva julkonserter, varav en på Slagthusets Teater i Malmö den 16 december. Konserterna är en uppföljning av den slutsålda julturnén 2019 som var det senaste tillfället man kunde se bröderna spela live.

– Redan när jag och Gustaf gjorde vår första gemensamma sommarturné 2019 tillsammans med folkmusiker från Dala Floda kände vi styrkan i att besjunga känslan som redan fanns i rummet. Att sjunga om midsommar på midsommar är kraftfullt. Att vara en känsloförstärkare. Som att sjunga en vacker kärlekssång på ett bröllop, en psalm på en begravning eller Ja må du leva på födelsedagar. Och julen är musikens högtid. Hela världen förvandlas till en musikal. Vi sjöng oss igenom julafton när vi var små och det är den traditionen vi för vidare.

Vi kommer sjunga jullåtar vi minns men också spela oss igenom vår gemensamma musikaliska resa. Från mammas vaggvisor hela vägen fram till tolkningarna i årets upplaga av Så Mycket Bättre. Det kommer bli skratt, glädje, tårar & gemenskap, hälsar Viktor Norén

Covid-19 information:
Till detta evenemang måste du kunna visa upp vaccinationsbevis och legitimation för att komma in. Kom i god tid då inpasseringen kan ta längre tid än normalt. Vaccinationsbevis kan hämtas på www.covidbevis.se.