Great Swedish Beer Festival

More Info

BOKA BILJETTER

More Info

BOKA BILJETTER

Datum

28 - 29 oktober 2022
Expired!

Tid

17:00

Evenemanget är avslutat.

Great Swedish Beer Festival är en dag fylld till bredden med öl, både klassiker och nya experiment från cirka 100 av Sveriges absolut bästa oberoende hantverksbryggerier.

Vi vågar lovar att det finns öl som passar alla, oavsett smak och förkunskaper. Dessutom finns det mat och annan underhållning under hela dagen. Alla öl hälls upp och serveras av representanter från bryggerierna. Varje bryggeri har med sig upp till olika 5 öl till festivalen, de får själva välja hur många olika och när under helgen de serveras. Ölen serveras i smakprover om 10 cl och kostar 25 kr styck (5 cl i vissa få undantag). Du betalar din öl på plats med hjälp av ett stämpelkort som du antingen köper när du bokar din biljett (och får vid entrén) eller köper på plats av våra ölvärdar.

Öppettider:
Festivalen är uppdelad i tre pass.
Första passet: 28 oktober kl. 17.00-22.00
Andra passet: 29 oktober kl. 11.00-16.00
Tredje passet: 29 oktober kl 18.00-23.00

Observera att din biljett endast gäller för det pass du köpt och du kan därför inte stanna kvar i huset till det sena passet om du köpt en biljett till det tidiga.

Biljettinfo:
Biljetterna släpps den 28 april och kommer att säljs via Nortic.se. Notera att köpt biljett är köpt och kan ej returneras. Alla biljettfrågor hänvisar vi till vår biljettleverantör Nortic.se på telefonnummer: 0455-61 97 00. Köpt stämpelkort för öl kan ej returneras och barerna stänger 15 minuter innan passet är slut.

För mer info, följ festivalen i sociala medier:
Facebook
Instagram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *