Dr. Hook

More Info

BOKA BILJETTER

More Info

BOKA BILJETTER

Datum

14 januari 2023

Tid

19:30
 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Det legendariska bandet Dr. Hook, med Dennis Locorriere, rösten och upphovsmannen till flera av de mest kända låtarna, besöker Malmö och Slagthusets Teater!

Locorriere som är född och uppväxt i New Jersey, USA, har utöver musik till egna bandet Dr. Hook skrivit låtar till storheter som Willie Nelson, Jerry Lee Lewis och Olivia Newton John. Från Dr. Hooks låtskatt är vi många som minns låtar som “Sylvia’s Mother”, “Only Sixteen” och “When You’re In Love With a Beautiful Woman”? Andra kanske hellre tänker på “Millionaire” eller “Everybody’s Making It Big But Me”? Dr. Hook har varit aktuella med skivsläpp och turnéer sedan slutet av 60-talet, och har sedan dess haft många trogna fans i Sverige.

Dennis Locorriere har samlat ihop ett team av kvalitetsmusiker och ger sig nu ut på vägarna igen, med sin populära 70-talsdoftande pop och rock. Vi ser fram emot att välkomna dem och uppleva alla stora hits tillsammans!

Information om flytten:
Höstens Sverigeturné med Dr. Hook har behövt flyttas fram. Konserten på Slagthuset i Malmö som skulle ägt rum den 1 oktober kommer nu att äga rum den 14 januari 2023.

Håll i din biljett! Redan köpta biljetter gäller fortfarande till samma platser det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte längre har möjlighet att gå, kontakta Eventims kundservice på kundservice@eventim.se för att begära återköp, dock senast den 7 oktober 2022. Efter detta datum återköps inga biljetter. Vid återköp återbetalas biljettpriset exklusive serviceavgiften.