Clara Klingenström

More Info

BOKA BILJETTER

More Info

BOKA BILJETTER

Datum

23 september 2022

Tid

19:30
 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Efter succén i Melodifestivalen och förstaplatsen på Svensktoppen åker nu Clara Klingenström på en stor turné som besöker Slagthusets Teater i Malmö den 23 september 2022!

Med “Behöver inte dig idag” gick Clara Klingenström rakt in i svenskarnas hjärtan. Låten tog sig till final i årets Melodifestival och det visade sig bara vara början. I mars gick låten upp på Svensktoppens första plats och fjorton veckor senare är “Behöver inte dig idag” fortfarande kvar.

Clara Klingenström framstår mer och mer som den stora vinnaren i årets Melodifestival. Hennes resa har tagit långa vägar men nu har hon äntligen hittat hem. Missa inte chansen att få uppleva Clara live i Malmö!

Information om flytten:
På grund av nya restriktioner och med hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har det bestämts att flytta fram hela Clara Klingenströms turné ytterligare till hösten 2022. Spelningen på Slagthuset i Malmö kommer nu att äga rum den 23 september 2022.

Håll i din biljett! Biljetter till de tidigare datumen gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte längre har möjlighet att gå, kontakta Eventims kundservice på kundservice@eventim.se för att begära återköp, dock senast den 25 februari 2022. Efter detta datum återköps inga biljetter – oavsett anledning.