Charlotta Björck: Mamagoals

More Info

BOKA BILJETTER

More Info

BOKA BILJETTER

Datum

27 maj 2022
Expired!

Tid

19:30

Evenemanget är avslutat.

Efter två års pandemipaus ger sig Charlotta Björck ut på turné med sin soloföreställning Mamagoals, och äntligen får hon framföra den på hemmaplan i Malmö på Slagthuset.

Skratta (och gråt kanske en skvätt) när en av Sveriges mest uttrycksfulla och begåvade artister kommer till en scen nära dig. Med humor, snack, sång och en älskad loopstation blir det överraskande igenkänning och djupa samtidsbetraktelser ur en mammas, partners, kompis och många andras perspektiv och – antiperspektiv. Kryddat med satir och ironi är detta en föreställning bortom det vanliga. Du som följt Charlotta på sociala plattformar och i hennes egen humorserie Charlotta x 8 på tv förstår såklart att detta INTE får missas. Och till dig som inte har det: Ta dig samman och kom!

Rekommenderad ålder: från 18 år

Info om lokalbytet:
För att skapa en intimare känsla flyttas konserten från Slagthusets teater och in i Slagthusets restaurang, även kallad Södra Hallen. Ingång sker nu via entrén på Carlsgatan 12E. Det går fortfarande bra att köpa biljetter till föreställningen. Har du redan biljett så gäller den självklart fortfarande, och det är fri sittning i vår mysiga restaurang.