Betnér, Nyblom & Lindman – Humor & Magi i Juletid

More Info

BOKA BILJETTER

More Info

BOKA BILJETTER

Date

2 december 2021

Time

19:30
 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Första helgen i december gästas Slagthuset och Malmö av ståupp-komikerna Magnus Betnér och Henrik Nyblom. Med sig har de magikern Pontus Lindman, mest känd för sitt framträdande i Britain’s got talent, där han fick jurydomaren Simon Cowell ur balans. Under namnet Humor & Magi i juletid blir det tre föreställningar den 2, 3 och 4 december.

MAGNUS BETNÉR
Efter mer än tio år av utsålda turnéer så är han en av landet största komiker. Detta trots att han aldrig värjt sig för att sticka ut hakan eller vara obekväm, och lagt sig i debatten i form av humoristiska, politiska smockor.

– Det var alldeles för länge sedan jag gjorde något större gig i Malmö nu och det ska bli riktigt kul att återse publiken på Slagthuset som är ett av mina favoritställen. Dessutom har jag ju med mig magikern Pontus Lindman, och Sveriges förmodligen bästa komiker just nu: Henrik Nyblom, säger Magnus Betnér

PONTUS LINDMAN
Magikern har under de senaste åren belönats med en rad åtråvärda priser, men det är nog framförallt för sitt framträdande i Britain’s Got Talent som han gjort sig ett namn. Med sitt “Världens farligaste korttrick” hänförde han programmets över 100 miljoner tittare, och inte minst programmets juryprofil Simon Cowell som blev väldigt kallsvettig. Lindman representerar nästa generations magi där publiken aktivt är med och påverkar magins innehåll genom sina val – detta kombinerat med klassisk fingermagi och nervkittlande utbrytarkonst gör honom till ett namn att lägga på minnet om man inte redan gjort det.

– Slagthuset med kombon av interaktiv magi och standup, tillsammans med några av Sveriges vassaste namn, kommer bli grymt roligt! Jag ser verkligen fram emot att återigen få köra i södra Sverige, säger Pontus Lindman.

HENRIK NYBLOM
Kvällens tredje namn är Henrik Nyblom, ett galet humorgeni som ofta nämns som komikernas egen favorithumorist. Med sin unika stil både vad gäller ämnesval men också scenklädsel så levererar han alltid en oförglömlig show.

– Tror nog inte att jag varit i sämre fysisk form men skämten har aldrig varit starkare än nu, säger Henrik Nyblom.