Arvingarna 30 år – I takt med tiden

More Info

BOKA BILJETTER

More Info

BOKA BILJETTER

Datum

22 oktober 2021
Expired!

Tid

19:30

Evenemanget är avslutat.

Arvingarna tackar sina fans för de senaste trettio åren, med en storslagen show. Det bjuds på hits och oförglömliga minnen, och några nya låtar kommer även presenteras under denna jubileumskväll på Slagthusets Teater den 22 oktober. Se fram emot en helkväll med tillbakablickar, men som ligger helt rätt i tiden.

Arvingarnas nya show är ett generöst tack till sina fans. Det blir en storslagen och välregisserad kväll som sammanfattar de trettio första åren, med en skön blandning av dans, pop, schlager och rock. Bandet kommer självklart bjuda på oförglömliga minnen och mängder av hits: ”Eloise”, ”Det svär jag på”, ”Bo Diddley” och Melodifestivalsuccén ”I Do”, bland andra.

Eftersom det är jubileum slår dom på stort och får förstärkning på scen med blås och trummor/percussion! Välkommen till en helkväll där de sammanfattar sin sanslösa karriär med en show som blickar tillbaka, men som ligger helt rätt i tiden. Välkommen till en helkväll där Arvingarna sammanfattar sin sanslösa karriär med en show som blickar tillbaka, men som ligger helt rätt i tiden.

På scen:
Casper Janebrink – bas och sång
Kim Carlsson – gitarr och sång
Lars ”Lasseman” Larsson – keyboard, gitarr och sång
Tommy Carlsson – trummor och sång

Regi: Hans Marklund