A Tribute to Kate Bush – This Woman’s Work

More Info

BOKA BILJETTER

More Info

BOKA BILJETTER

Datum

17 november 2022
Expired!

Tid

19:30
  • INSLÄPP: 17:30
  • PRIS: 450 kr
  • ÅLDERSGRÄNS: 13 år
  • INGÅNG: Navigationsgatan 4

Evenemanget är avslutat.

Hon älskas av miljoner världen över, både för sina hits men också för sina mer konstnärliga alster. Med sitt helt unik uttryckssätt och en röst som spänner över nästan fyra oktaver, är det inte svårt att förstå varför Kate Bush’s musik fortfarande berör nya generationer. 2018 sattes en hyllningskonsert upp i Göteborg, som snabbt såldes slut. I höst återkommer succén “This Woman’s Work – A Tribute to Kate Bush” med Jennie Abrahamson och Malin Dahlström i spetsen. Denna gång blir det flera konserter runtom i landet, varav en på Slagthusets Teater i Malmö den 17 november!

Få artister förtjänar likt Kate Bush att kallas stilbildare – både i musik, text och bild har hon varit en kreativ föregångare till generationer av artister och producenter. Men, det finns bara ett original. Och originell och helt unik har hon varit sedan genombrottet med “Wuthering Heights” 1978, över 80-taletsklassikern “Hounds of Love” och till live-comebacken med showen “Before the Dawn” 2014.

Hyllningskonserten har tidigare satts upp i Göteborg 2018. Resultatet blev två snabbt utsålda hus och en filmad version som snart streamats en halv miljon gånger på Youtube. Nu är det dags för “This Woman’s Work – A Tribute to Kate Bush” att ge sig ut på vägarna i en ny skepnad men fortfarande med sångerskorna Jennie Abrahamson och Malin Dahlström (från Niki and the Dove), i specialskrivna arrangemang av Martin Schaub.

Hösten ’22 hyllar vi en av populärmusikhistoriens allra största med en konsert som spänner bågen både klangligt och visuellt, och bjuder på klassiker och mer okända pärlor ur Kates spännande back-katalog.

Medverkande:
Jennie Abrahamson – Sång
Malin Dahlström – Sång
Martin Schaub – Piano, Keyboards, Akustisk gitarr, Kör (Kapellmästare)
Josefin Runsteen – Fiol, Percussion, Kör
Axel Mårdsjö – Saxofon, Klarinett, Flöjt, Keyboards
Henrik Cederblom – Elgitarr, Akustisk gitarr, Kör
Martin Holmlund – Elbas, Kör
Magnus Boqvist – Trummor, Samplingar