Per Gessle Unplugged

Date

17 januari 2022

Time

19:30

Evenemanget är avslutat.

På grund av det senaste beskedet om nya restriktioner är det inte längre möjligt att genomföra spelningen med Per Gessle som planerat den 17 januari på Slagthuset, utan den kommer att flyttas fram ytterligare. Vi jobbar just nu stenhårt på att spika ett nytt datum och återkommer med mer info så fort vi har allt bekräftat. Redan köpta biljetter gäller fortfarande till det nya datumet som kommer presenteras, så håll hårt i dem! Tack för er förståelse och ert tålamod.

Per Gessle, en av våra största artister och låtskrivare, åker ut på Sverigeturné i november och december 2021 med ”Per Gessle Unplugged”. Efter utsålda konserter i Tylösand i somras får nu hela landet ta del av Per Gessle i en akustisk och intim live-miljö – där klassiska hits från hans karriär som soloartist, Gyllene Tider och Roxette är att vänta! Turnén sträcker sig över större delar av Sverige med stopp på Slagthusets Teater i Malmö den 21 december.

Per Gessles låtskatt är tveklöst en av Sveriges mest uppskattade och framgångsrika. Nu åker Per ut på en resa tillsammans med ett band bestående av Roxette-musikanterna Clarence Öfwerman, Christoffer Lundquist, Magnus Börjeson och sångerskan Helena Josefsson.

“En akustisk ‘unplugged’ turné är nytt för mig! Mitt band och jag gjorde 10 underbara spelningar i somras på Hotel Tylösand och det gav verkligen mersmak. Sittande publik, personligt och live ‘på riktigt’ där allt kan hända. Vi kommer att spela låtar från hela min karriär; Gyllene Tider, Roxette och som soloartist. Gamla favoriter blandas med nya. Min ambition är att det ska bli fantastiska kvällar som lyser upp i höstmörkret. Vi syns runt om i fina Sverige.” – Per Gessle.

”Per Gessle uppträder i ovanligt liten och akustisk skala, men formen passar honom överraskande bra.” – Aftonbladet

”Musikaliskt har Per Gessle har alltid vurmat inte bara för powerpop och arena-anthems utan minst lika mycket för den här typen av akustisk folkpop. Det är inte svårt att föreställa sig att han haft angenäma besvär att välja ut låtar till konserten.” – Göteborgsposten

Covid-19 information:
Till detta evenemang måste du kunna visa upp vaccinationsbevis och legitimation för att komma in. Kom i god tid då inpasseringen kan ta längre tid än normalt. Vaccinationsbevis kan hämtas på www.covidbevis.se.

INFORMATION OM FLYTTEN:
Tyvärr måste vi meddela att Malmökonserten med Per Gessle behöver flyttas fram ytterligare till den 17 januari 2022, detta på grund av att Per ännu inte är tillräckligt frisk från halsfluss.

Håll i din biljett! Redan köpta biljetter gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas.

Observera att till det nya datumet kommer vaccinationsbevis och giltig legitimation krävas av alla som är 18 år och äldre för att få inträde. Om du inte längre har möjlighet att gå, kontakta Eventims kundservice för att begära återköp, dock senast den 22 december 2021. Efter detta datum återköps inga biljetter – oavsett anledning.